Arctia Shipping Oy:n uudeksi jäseneksi

Suomen Varustamot ry:n hallitus on 1.4.2015 hyväksynyt Arctia Shipping Oy:n uudeksi jäseneksi.
 
Suomen Varustamot  on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka jäsenistöön kuuluu 25 varustamoa ja 107 alusta ulkomaanliikenteessä. Yhdistyksen toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Maarianhaminassa.  Yhdistys edeltäjineen on valvonut suomalaisten varustamojen etuja elinkeino- ja työmarkkinapolitiikassa jo vuodesta 1917 lähtien.
 
Arctia Shipping Oy on Suomen valtion omistama erikoisvarustamo, jonka toimialana ovat jäänmurtopalvelut, monitoimialusten erikoispalvelut sekä öljyntorjunta. Arctian laivastossa on mm. yksi öljyntorjuntajäänmurtaja (Kontio), kaksi monitoimimurtajaa (Fennica, Nordica) ja neljä konventionaalista jäänmurtajaa (Voima, Urho, Sisu ja Otso).