Avoimet työpaikat

Haemme joukkoomme eteenpäin katsovaa työsuhdeasioiden ammattilaista!

Työmarkkinajuristi / Työmarkkina-asiantuntija

Suomen Varustamot ry edistää varustamoelinkeinon kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä proaktiivisella vaikuttamisella kansallisesti ja kansainvälisesti. Jäsenistöön kuuluu 25 ulkomaanliikennettä harjoittavaa varustamoa. Yhdistys edeltäjineen on tuonut esiin suomalaisten varustamojen tarpeita elinkeino- ja työmarkkinapolitiikassa jo vuodesta 1917. Suomalainen varustamoelinkeino on teknologian ja ympäristöinnovaatioiden edelläkävijä, ja on vahvasti mukana kehittämässä uusia ratkaisuja vähäpäästöiseen merenkulkuun.

Työmarkkina-asiantuntijan tehtävään kuuluu jäsenvarustamoidemme päivittäinen neuvonta työsuhdekysymyksissä, lausuntojen valmistelu alaa koskevissa lainsäädäntöhankkeissa, tiivis yhteistyö alan muiden toimijoiden kanssa sekä muut monipuoliset työtehtävät globaalilla alalla. Työtä tehdään yhdessä työmarkkinajohtajan ja muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

Haemme tehtävään ensisijaisesti juristia (OTM tai OTK). Olemme avoimia myös muulle koulutustaustalle edellyttäen, että hakijalla on laaja kokemus logistiikka-alan työsuhdekysymyksistä.

Edellytämme tehtävään muutaman vuoden työkokemusta, erinomaisia yhteistyötaitoja, hyvää organisointikykyä sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen hyvää taitoa. Tehtävän hoitamista edesauttaa kokemus merenkulun tai logistiikan aloilta.

Tarjoamme erittäin mukavan työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 44 ja tarjoamme myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Hakemukset 15.5.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@shipowners.fi.

Lisätietoja antavat työmarkkinajohtaja Maija Mattila p. 0400 560 594 tai toimitusjohtaja Tiina Tuurnala p. 040 5476762