Tallink Silja: Tallink Silja Oy ja Turun Nappulaliiga ry yhteistyöhön

12. June 2018

Tallink Silja Oy on aloittanut yhteistyön Turun Nappulaliiga ry:n kanssa. Seura on toiminut juniorijalkapallon parissa jo 53 vuotta liikuttaen vuosittain n. 1 500 turkulaista lasta.
Turun Nappulaliiga ry perustettiin vuonna 1965 tehtävänään innostaa turkulaisia lapsia jalkapallon pariin omalla asuinalueellaan. Turun eri kaupunginosissa tapahtuvan toiminnan lisäksi seuralla on kilpajoukkueita 14 ikävuoteen asti. Tallink Silja haluaa olla mukana edistämässä lasten liikunnallisen elämäntavan kehittymistä, ja siksi yhteistyö Turun Nappulaliigan kanssa on sille luonteva lisä muuhun junioriurheiluun kannustamisen ohella.

– Uskomme, että lasten harrastaminen muiden ikätovereiden kanssa Turun Nappulaliigan valmentajien ja ohjaajien johdolla auttaa liikuntatottumusten omaksumisessa. Silja Line on aina ollut tärkeä turkulaisille ja päinvastoin, joten aloitamme yhteistyön mieluusti, ja on hienoa, että voimme tarjota laivoillamme hienot puitteet esimerkiksi seuran yhteisöllisyyttä lisääviin suuriin tapahtumiin, toteaa Tallink Silja Oy:n Aluejohtaja Nina Honkaranta.
Myös Turun Nappulaliigan puolella iloitaan yhteistyön alkamisesta.
– Yhteistyökumppanuus avaa meille uusia mahdollisuuksia järjestää koko seuralle yhteisiä tapahtumia, kuten päättäjäistapahtumia joukkueillemme. Myös joukkueidemme tekemät turnausmatkat Ahvenanmaalle, Ruotsiin tai Viroon järjestyvät jatkossa Tallink Siljan kautta. Toivomme että yhteistyömme jatkuu pitkään molempia osapuolia ilahduttavana toimintana, toteaa Turun Nappulaliiga ry:n puheenjohtaja Mikko Högerman.

Lisätietoja:
Tallink Silja Oy, Aluejohtaja Nina Honkaranta, puh. 0400 441 505

Turun Nappulaliiga ry, Puheenjohtaja Mikko Högerman, puh. 040 300 6508