Muutoksia Finnlinesin johdossa

10. syyskuuta 2019

 

Merja Kallio-Mannila on nimitetty Deputy Head of Group Sales, Marketing & Customer Service 1.9.2019 alkaen. Tässä tehtävässä hän raportoi Staffan Herlinille. Torkel Saarnio on nimitetty Deputy Line Manager of HansaLink, Hanko–Rostock & Helsinki–Rostock 1.9.2019 alkaen. Tässä tehtävässä hän raportoi Kielo Vesikolle.

Merja Kallio-Mannila jatkaa nykyisessä tehtävässään Suomen myynnin ja asiakaspalvelun johdossa (Head of Sales & Customer Service, Finland). Myös Torkel Saarnion vastuut Truck & Trailer -segmentin johdossa jatkuvat (Head of Truck & Trailer Segment).

Toivotamme Merja Kallio-Mannilalle ja Torkel Saarniolle menestystä heidän tulevissa tehtävissään.

 

Lisätietoja antavat:

Staffan Herlin

Head of Group Marketing, Sales and
Customer Service
Line Manager Germany, North Sea ro-ro

Puhelin +358 50 565 5257

Kielo Vesikko

Head of Passenger Services
Line Manager HansaLink & Hanko/Helsinki–Rostock
Puhelin +358 50 565 4418

Finnlines Oyj

Tom Pippingsköld                                  Tapani Voionmaa

Talous- ja rahoitusjohtaja                        Lakiasiainjohtaja

 

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista ro-ro-varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.