Viihde palaa Punaisille laivoille

1. heinäkuuta 2020

Viking Line tukee suomalaisia ammattimuusikkoja. Koronakriisi on ollut monille heistä taloudellisesti haasteellinen, kun keikkoja, festivaaleja ja konsertteja on peruttu. Viking Line kuuluu Suomen suurimpiin alan työllistäjiin. Kevään aikana laivat ovat kuljettaneet pääsääntöisesti rahtia, mutta nyt ovet avautuvat uudelleen musiikin tekijöille ja esiintyjille.

Punaisilla laivoilla keikkailee kesän aikana iso suomalaisia eturivin artisteja kuten Laura Närhi, Ressu Redford, Mira Luoti & Mika Haapasalo Duo, Knipi, STIG, Teleks, Antti Ketonen Acoustic, Marjo Leinonen Trio, Mikko Harju ja Leo.

–  Haluamme tukea suomalaisia muusikkoja kutsumalla heitä jälleen esiintymään laivoillemme asiakkaidemme iloksi. Toivomme, että kotimainen musiikki nousee nopeasti jaloilleen koronakriisin jälkeen ja saamme taas nauttia tähtiartistien antimista laivoillamme, sanoo Mikael Panelius, viihdepäällikkö, Viking Line.

Artistit esiintyvät akustisesti Amorellalla, Gabriellalla ja Viking Gracella 1.7-8.8.2020. Näillä keikoilla pääosa artisteista esiintyy kaksin säestäjän kanssa.

Lisätietoa:

https://www.vikingline.fi/kesa-2020

 

Christa Grönlund, Tiedotuspäällikkö, Viking Line Abp, Christa.gronlund@vikingline.com, tel: +358-9-123 5242

Johanna Boijer-Svahnström, Tiedotusjohtaja, Corporate Communications, Viking Line Abp,
johanna.boijer@vikingline.com, tel: +358-18-27000