Viking Grace palaa liikenteeseen

25. marraskuuta 2020

Viking Grace palaa liikenteeseen sunnuntai-iltana 29.11. kello 20.55 Turusta. Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä liikennöivä alus sai 21.11.2020 kello 14.10 Suomen aikaa pohjakosketuksen Maarianhaminan sataman edustalla. Aluksella oli 331 matkustajaa ja 98 miehistön jäsentä. Henkilövahinkoja ei aiheutunut. Viking Grace vaurioitui lievästi ja ajoi omien moottorien voimin tapahtumapaikalta Turku Repair Yard -korjaustelakalle Naantaliin.

– Olemme hyvin kiitollisia, että vahingot jäivät vähäisiksi Viking Gracella. Yksi aluksen potkureista sai vaurioita ja on parhaillaan korjattavana. Aluksen pohja säilyä ehjänä. On ilahduttavaa, että alus voi palata näin nopeasti liikenteeseen. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat seuranneet tapahtumia mediasta ja aluksella. Palautteet lämmittävät näinä haastavina pandemia-aikoina, sanoo Johanna Boijer-Svahnström, tiedotusjohtaja Viking Linella.

Viking Gracella on joulun alla tarjolla Ruotsin Kokkimaajoukkueen suunnittelema suosittu joulupöytä. Sen lämpimistä ja kylmistä ruokalajeista löytyy klassisia jouluherkkuja, jotka ovat saaneet uusia raikkaita vaikutteita. Tax-free-myymälässä voi shoppailla muotia ja asusteita 30 % alennuksella.

Turvallisuus on Viking Linella aina etusijalla. Niin vallitsevassa poikkeustilanteessakin. Teemme tiivistä viranomaisyhteistyötä, jotta asiakkaamme voisivat matkustaa laivoillamme turvallisin mielin. Olemme koonneet nettisivuillemme hyödyllistä tietoa laivamatkustamisesta korona-aikana. https://www.vikingline.fi/valitse-matka/aikataulut-yhteydet-satamiin/poikkeusaikataulut/koronavirus/

 

Lisätietoa:
Christa Grönlund, Tiedotuspäällikkö, Viking Line Finland,Christa.gronlund@vikingline.com, tel: +358 9 123 5242

Johanna Boijer-Svahnström, Tiedotusjohtaja, Corporate Communications, Viking Line Abp, johanna.boijer@vikingline.com, tel: +358 18 27000