Wasaline investoi rahtiin – palkkaa uuden rahtijohtajan ja nimittää rahtimyyntipäällikön Ruotsiin

5. lokakuuta 2020

Wasaline palkkaa uuden rahtiliikenteen johtajan ja nimittää rahtimyyntipäällikön Ruotsiin.

KTM Tony Ehrs aloittaa rahtiliikenteen johtajana marraskuun alussa. Hän tulee lähinnä Viking Line:lta, jossa hän on työskennellyt rahdin myyntipäällikkönä ja vastannut muun muassa rahtimyynnistä Turku-Tukholma-linjalla. Tony raportoi suoraan yhtiön toimitusjohtajalle Peter Ståhlbergille.

Wasaline:n palveluksessa vuodesta 2013 toiminut Mattias Lindholm on nimitetty rahdin myyntipäälliköksi Ruotsissa ja jatkaa myynnin ohella myös multimodaalikuljetusten konseptin kehittämistä. Mattias raportoi rahtiliikenteen johtajalle Tony Ehrsille.

Toukokuussa 2021 valmistuva Aurora Botnia on suunniteltu erityisesti Merenkurkun liikenteeseen. Siellä on tuplat rahtikannet, sekä paljon suurempi lastikapasiteetti kuin nykyisellä Wasa Expressillä. Uusi laiva tulee liikennöimään kahdesti päivittäin Vaasasta ja Uumajasta.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Tonyn takaisin tiimiimme. Hänellä on vankka kokemus ja tietämys rahdista, ja olen vakuuttunut siitä, että Tony johtaa Wasaline rahtia menestykseen ja kasvuun”, sanoo Wasalinen toimitusjohtaja Peter Ståhlberg.

”Olen todella tyytyväinen palatessani Wasaline:lle ja jatkaa rahdin johtamista ja kehittämistä. Wasaline Cargo on tänään vakiinnuttanut vahvan asemansa markkinoilla. Kun Aurora Botnia aloittaa liikenteen, meillä on alus, jolla on merkittävä potentiaali Skandinavian rahtimarkkinoille ”, Tony Ehrs kertoo. Tony aloittaa uudessa tehtävässään 1. marraskuuta.

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Peter Ståhlberg, s-posti: peter.stahlberg@wasaline.com,
puh: 040 559 2353

Kvarken Link Oy:n omistama Wasaline on maailman pohjoisin varustamo, joka kuljettaa matkustajia ja rahtia päivittäin Vaasan ja Uumajan välillä. Rauma Marine Constructions telakalla rakenteilla oleva Wasalinen uusi laiva toimitetaan huhtikuussa 2021. Lisätietoja: www.wasaline.com. Lisätietoja uudesta laivasta: www.kvarkenlink.com