Finnlinesin hallitus on nimittänyt Tom Pippingsköldin uudeksi toimitusjohtajaksi ja Thomas Doepelin uudeksi varatoimitusjohtajaksi

6. toukokuuta 2022

Finnlines Oyj:n hallitus on nimittänyt Finnlinesin uudeksi toimitusjohtajaksi Tom Pippingsköldin. Tom Pippingsköld aloittaa tehtävänsä toimitusjohtajana 5.5.2022. Finnlinesin nykyinen toimitusjohtaja Emanuele Grimaldi jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana.

Thomas Doepel, Finnlines Oyj:n operatiivinen johtaja (COO), on nimitetty varatoimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi 5.5.2022 alkaen.

Tom Pippingsköld ja Thomas Doepel ovat molemmat olleet Finnlines Executive Committeen jäseniä vuodesta 2013 alkaen.

Finnlines Oyj:n hallitus on nimittänyt seuraavat henkilöt Finnlines Executive Committeen jäseniksi 5.5.2022 alkaen:

Merja Kallio-Mannila, Deputy Head of Group Marketing, Sales and Customer Service, on nimitetty Finnlines Executive Committeen jäseneksi.

Marco Palmu, Head of Passenger Services, on nimitetty Finnlines Executive Committeen jäseneksi.

Mervi Pyökäri, Head of Legal, on nimitetty Finnlines Executive Committeen jäseneksi.

Torkel Saarnio, Line Manager Hansalink, Rostock and Aarhus traffics and Head of Truck and Trailer Segment, on nimitetty Finnlines Executive Committeen jäseneksi.

Tom Pippingsköld, Thomas Doepel, Staffan Herlin, Head of Group Marketing, Sales and Customer Service, ja Antonio Raimo, Line Manager Nordölink & Finnlink, jatkavat Finnlines Executive Committeen jäseninä.

Hallitus

Finnlines Oyj

Lisätietoja

Tom Pippingsköld

toimitusjohtaja

puh. +358 40 519 5041

tom.pippingskold@finnlines.com

Lehdistön yhteydenotot

Viestintä, communications@finnlines.com

Finnlines Oyj

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista ro-ro-varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.