Finnlinesin Tapani Voionmaa valittu BIMCO:n hallitukseen

20. toukokuuta 2019

Finnlinesin lakiasiainjohtaja Tapani Voionmaa on valittu BIMCO:n hallituksen jäseneksi. Valinta tapahtui järjestön vuosikokouksessa Ateenassa tiistaina 14.5.2019.

BIMCO (The Baltic and International Maritime Council) on maailman suurin kansainvälinen merenkulkualan järjestö, johon kuuluu noin 1 900 jäsentä yli 120 maassa. Järjestö edustaa 58 prosenttia maailman kauppalaivaston tonnistosta. Kansainväliseen jäsenkuntaan kuuluu laivanvarustajia, operaattoreita, miehitysyrityksiä, meklareita ja agentteja. BIMCO on voittoa tavoittelematon järjestö.

 

LISÄTIETOA

Tapani Voionmaa

Lakiasiainjohtaja
puh. +358 50 565 5207

tapani.voionmaa@finnlines.com

 

 

Finnlines Oyj

 

Tom Pippingsköld                   Tapani Voionmaa

Talous- ja rahoitusjohtaja         Lakiasiainjohtaja

 

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista ro-ro-varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.