Muutoksia Finnlinesin johdossa: Merja Kallio-Mannila ja Torkel Saarnio nimitetty Finnlines-konsernin johtoryhmän jäseneksi

11. tammikuuta 2022

Merja Kallio-Mannila on nimitetty Finnlines-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Hän jatkaa nykyisessä tehtävässään konsernin johdossa: Deputy Head of Group Sales, Marketing & Customer Service ja Head of Sales & Customer Service Finland.

Torkel Saarnio on nimitetty linjajohtajaksi Line Manager HansaLink & Hanko/Helsinki–Rostock sekä Finnlines-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.2.2022 alkaen. Hän jatkaa myös nykyisessä tehtävässään konsernin johdossa: Line Manager Helsinki–Aarhus ja Truck & Trailer -segmentin johdossa.

 

Lisätietoja

Tom Pippingsköld

Varatoimitusjohtaja

CFO

puh +358 40 519 5041

tom.pippingskold@finnlines.com

Lehdistön yhteydenotot

Viestintä, communications@finnlines.com

 

Finnlines Oyj

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustaja¬liikenne¬varustamoista. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista roro-varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.