Muutos Finnlines-konsernin johdossa: Tom Pippingsköld nimitetty varatoimitusjohtajaksi

7. toukokuuta 2021

Finnlines Oyj:n hallitus on nimittänyt Finnlines Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja (CFO) Tom Pippingsköldin varatoimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi 6.5.2021 alkaen.

Tom Pippingsköld on toiminut 1.10.2013 alkaen Finnlines-konsernin talous- ja rahoitusjohtajana. Hän jatkaa edelleen nykyisessä tehtävässään vastaten Finnlines-konsernin talous-, hallinto-, laki-, henkilöstö-, viestintä- ja IT-toiminnoista.

Tom Pippingsköld on Finnlines Oyj:n Executive Committeen jäsen ja raportoi toimitusjohtaja (the President and CEO) Emanuele Grimaldille.

 

Hallitus

Finnlines Oyj

Lehdistön yhteydenotot:

communications@finnlines.com

Finnlines on yksi Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavista roro- ja matkustajaliikenne¬varustamoista. Yhtiö on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista ro-ro-varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.