Silja Serenade jatkaa suositulla Helsinki-Riika -reitillä tammikuuhun 2021

17. heinäkuuta 2020

Tallink Siljan kesän uutuus Helsinki-Riika -reitti osoittautui niin suosituksi suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, että reittiä on päätetty jatkaa tammikuuhun 2021 saakka. Silja Serenade risteilee koko loppuvuoden Helsingistä Latvian Riikaan kolmesti viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin, sekä lisälähdöillä syyslomien aikana. Syksyn ensimmäinen risteily toteutetaan 30.8.2020 ja viimeinen lähtö Riiasta on 9.1.2021.

Uutuusreitti on otettu vastaan erittäin positiivisesti, ja monelle suomalaiselle Latvia ja Riika on ollut täysin uusi kohde. Palautteen mukaan asiakkaat ovat olleet keskimääräistä tyytyväisempiä kesän uutuusreittiin ja sille on toivottu jatkoa myös syksylle ja vuoden loppuun asti. Kesällä risteilyjä Riikaan tehtiin yhteensä 32 kertaa. Reitillä ehtii kesäkaudella matkustaa noin 60 000 asiakasta.

”Helsinki-Riika -reitti yhdellä upeimmista laivoistamme Silja Serenadella on ollut tämän kesän hittituote. Laiva on monelle matkailijalle tuttu ja turvallinen, kohde sen sijaan monelle vielä suhteellisen uusi. Päivä Riiassa -konsepti on toiminut erinomaisesti ja olemme saaneet valtavasti positiivista kiitosta uutuusreitistä. On hienoa päästä lanseeraamaan jatkoa tälle reitille Ruotsin matkustustilanteen ollessa vielä epäselvä”, sanoo Tallink Siljan kaupallinen johtaja Marco Palmu.

Loppuvuodelle tehdyt Silja Serenaden matkavaraukset on mahdollista siirtää paikkatilanteen salliessa Helsinki-Riika -reitille. Tallink Siljan myyntipalvelu on asiakkaisiin yhteydessä.

Silja Symphony jatkaa tämän hetkisen suunnitelman mukaan omalla Helsinki-Tukholma -reitillään 17.8.2020 alkaen. Silja Serenadelle tehtyjä matkavarauksia on mahdollista siirtää paikkatilanteen salliessa myös Silja Symphonylle.

Tallink jatkaa suosittua Turku-Tallinna -reittiä perjantai-lähdöillä maaliskuuhun 2021

Tallinkin Baltic Queen on operoinut kesän ajan turkulaisten toivomalla Turku-Tallinna -reitillä. Suuren suosion saavuttanut reitti saa nyt jatkoa, kun Baltic Queen jatkaa liikennöintiä perjantai-lähdöillä Turusta. Syyslomaviikolla lähtöjä tehdään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ja 21.12.2020-10.1.2021 lähtöjä on joka toinen päivä.

 

Lisätietoja medialle antavat:

Kaupallinen johtaja Marco Palmu, marco.palmu@tallinksilja.com, 040 773 4894
Viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi