Suomen Varustamot ja Suomen Meriklusteri mukana Suomi Areenalla 18.7.

13. kesäkuuta 2019

 

Rohkeasti edellä – Meriklusteri luo sinistä kasvua Suomeen. Innovatiivisesta laivanrakennuksesta uusiutuvaan energiaan ja ympäristöystävälliseen merenkulkuun – näillä luodaan sinistä kasvua!

Tule mukaan Poriin torstaina 18.7. kuuntelemaan mikä tekee suomalaisesta meriklusterista edelläkävijän osaamisen, teknologian ja vastuullisuuden saralla. Miten kehitämme yhteistyöllä Suomesta maailman johtavan meriklusterin? Mukana keskustelemassa alan huippuasiantuntijat ja päättäjät.

Tilaisuus striimataan ja sitä voi seurata suorana myös verkosta. Suomen Meriklusteri järjestää keskustelutilaisuuden yhteistyössä Gasumin ja Rauma Marine Constructionsin kanssa.

Suomi Areena järjestetään Porissa 14. kerran 15.-19.7.2019. Teemana on tänä vuonna tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. Suomi Areena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Suomi Areenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia.

Aika: Torstai 18.7. klo.11.30 – 12.30.

Paikka: Asiantuntijakeskus BEPOP, Yrjönkatu 22, Pori

Striimaus osoitteessa: https://www.mtv.fi/sarja/suomiareena-33001006