Suomen Varustamot ry hakee juristia

28. kesäkuuta 2018

Suomen Varustamot ry hakee juristia

Suomen Varustamot ry on varustamoiden työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Edustamme Suomessa ja kansainvälisesti kaikkia Suomen ulkomaan meriliikennettä harjoittavia varustamoita sekä jäänmurtajia. Jäsenvarustamoita on 26.

Haemme juristia, joka on kiinnostunut merenkulun kansallisesta ja kansainvälisesta työmarkkinapolitiikasta ( työehtosopimusneuvottelut, työoikeudellinen neuvonta, työoikeusprosessit, työ- ja sosiaalioikeudellinen lainvalmistelu ministeriöissä) ja merenkulun kansallisesta ja kansainvälisestä elinkeinopolitiikasta ( varustamoiden kilpailukykylainsäädäntö, varustamoverotus, merilainsäädäntö ja näihin liittyvä lainvalmistelu eri ministeriöissä). Kyky verkostoitua on eduksi.Tarjoamme näköala-paikan varustamoelinkeinoon.
Kieliympäristömme on suomi, ruotsi ja englanti. Toimipaikka on Helsinki, työ vaatii myös jonkin verran matkustelua. Työ on kokopäiväistä.
Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä varatoimitusjohtaja Hans Ahlströmiin, puh. 040-7257110 tai hans.ahlstrom@shipowners.fi. Hakemukset samaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 1.8.2018