Tallink avaa lipunmyynnin Silja Serenaden Ahvenanmaan risteilyille myös virolaisille ja latvialaisille

1. heinäkuuta 2021

Tallink on avannut lipunmyynnin Silja Serenaden Ahvenanmaan risteilyille myös virolaisille ja latvialaisille. Matkalle pääsee 2.7. alkaen heinäkuun loppuun asti. Laiva liikennöi Helsingistä Tallinnan kautta Maarianhaminaan joka toinen päivä.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän mahdollisuuden nyt myös virolaisille ja latvialaisille matkustajille. Toivomme matkustajien itse ottavan selvää heitä koskevista mahdollisista matkustusrajoituksista Suomeen saapumisen osalta. Viimeisimmät tiedot löytyvät helposti myös nettisivuiltamme osoitteesta https://www.tallink.ee/et/laevaliikluse-taastumine”, sanoo Tallink-konsernin myyntijohtaja Marina Jõgi.

Viron ja Latvian kansalaiset, jotka ovat saaneet täyden rokotussarjan, ovat sairastaneet koronaviruksen viimeisen kuuden kuukauden aikana tai ovat sairastaneet koronaviruksen yli 6 kk sitten ja saaneet vähintään 14 vuorokautta sitten yhden rokotteen, voivat vapaasti saapua Suomeen vapaa-ajan matkalle. Rokotetodistus tai todistus sairastetusta koronaviruksesta tulee tarvittaessa esittää laivaan noustessa ja maahan saavuttaessa.

Silja Serenaden Tallinna-Maarianhamina-risteilyt alkavat 2.7. Virosta pääsee myös Baltic Queenin Tallinna-Tukholma-risteilyille 9.7. alkaen sekä Silja Europan Visby-risteilyille 11.7., 25.7. ja 8.8.

Lisätietoja medialle antaa:
Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä ja Turussa sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 250 ja merellä noin 700 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi