Tallink keskeyttää toistaiseksi Tallinna-Helsinki-reitin Silja Europan liikennöinnin tiistaista 17.3.2020 alkaen

16. maaliskuuta 2020

Tallink keskeyttää toistaiseksi Silja Europan liikennöinnin Tallinna-Helsinki-reitillä tiistaina 17.3.2020 johtuen koronavirustilanteesta ja Viron hallituksen uusista rajavalvontaa koskevista toimenpiteistä, jotka tulevat voimaan 17.3.2020.

Silja Europa operoi vielä reittimatkan Helsingistä Tallinnaan maanantaina 16.3.2020 aluksen normaalin aikataulun mukaisesti. Risteilymatkustajia ei enää oteta mukaan 16.3. lähdöllä Helsingistä, ainoastaan yhdensuuntaiset reittimatkat on mahdollisia. Silja Europa pysyy Tallinnan satamassa toistaiseksi 17.3.2020 alkaen.

Laivaliikenne Viron ja Suomen välillä jatkuu toistaiseksi Megastarilla ja Starilla 17.3.2020 jälkeenkin sen varmistamiseksi, että virolaiset voivat matkustaa takaisin Viroon Suomen kautta naapurimaista ja jotta Viron naapurimaiden asukkaat voisivat käyttää Viroa kauttakulkumaana kotiinsa pääsemiseksi. Myös rahtikuljetukset Viron ja Suomen välillä sekä Viron ja Ruotsin välillä jatkuvat. Muuga-Vuosaari-reitin rahtialus Sea Wind operoi 17.3.2020 alkaen toistaiseksi vain rahtikuljetuksia. Rahdin kuljetus Latviasta Ruotsiin ja Suomeen jatkuu Viron kautta edellyttäen, että Viron ja Latvian välinen maaraja on edelleen auki.

Lisätietoja Suomen ja Viron välisestä laivaliikenteestä, aikatauluista ja mahdollisista muista muutoksista ilmoitetaan heti, kun päätökset on tehty. Yhtiö kehottaa kaikkia asiakkaita seuraamaan yhtiön verkkosivustoja ja sosiaalisen median kanavia.

Tallink Siljan asiakaspalvelu ottaa mahdollisimman pian yhteyttä niihin asiakkaisiin, joihin nämä muutokset vaikuttavat. Yhteydenotot tehdään lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä, pyydämme kärsivällisyyttä.

Lisätietoa medialle antaa:

Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704,
marika.nojd@tallinksilja.com

Tallink-konserni on yksi pohjoisen Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yrityksellä on yhteensä 14 alusta ja se liikennöi Tallink- ja Silja Line -brändeillä seitsemällä reitillä. AS Tallink Grupp työllisti yli 7 400 henkilöä ja kuljetti yli 9,8 miljoonaa matkustajaa ja 380 000 rahtiyksikköä vuonna 2019. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallink.com

Suomen Varustamot Ry