Tallink-konsernin hallintoneuvosto luopuu 3 kk palkkioistaan

24. maaliskuuta 2020

Tallink-konsernin hallintoneuvoston jäsenet Enn Pant, Ain Hanschmidt, Kalev Järvelill, Toivo Ninnas, Eve Pant ja Raino Paron ovat tällä viikolla yksimielisesti päättäneet luopua hallintoneuvoston palkkioistaan. Alkuperäisen päätöksen mukaan neuvoston jäsenet luopuvat palkkioistaan seuraavan kolmen kuukauden ajaksi.

”Koronaviruksen puhkeamisesta johtuvassa taloustilanteessa, joka koskettaa koko maailmaa ja jossa kaikki etsivät ratkaisuja toiminnan säilymisen ja kestävyyden varmistamiseksi, palkkioista luopuminen on vähintä ja loogisinta, mitä hallintoneuvoston jäsenet voivat tällä hetkellä tehdä”, kommentoi päätöstä hallintoneuvoston puheenjohtaja Enn Pant.

”Tallink-konsernin hallintoneuvosto ja kaikki 7200 työntekijää työskentelevät tällä hetkellä päättäväisesti, tiukasti ja ammattimaisesti varmistaakseen yrityksemme tulevaisuuden. Hallintoneuvosto tiedostaa tämän ja arvostaa suuresti kaikkea sitä, mitä konsernin työntekijät ovat tähän mennessä tehneet”, Pant jatkaa.

Hallintoneuvoston seitsemäs jäsen Colin Douglas Clark ei saa palkkiota työstään hallintoneuvoston jäsenenä.

Lisätietoja medialle antaa:
Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi