Tallink Siljalle haetaan yli sataa kesätyöntekijää

22. joulukuuta 2022

Tallink Siljan laivoille ja monipuolisiin maapuolen tehtäviin haetaan yhteensä yli sataa kesätyöntekijää kesälle 2023. Maapuolen sekä Suomen lipun alla seilaavien Silja Serenaden ja Baltic Princessin kesätyöpaikat ovat nyt auki. Laivatyö sopii erinomaisesti myös maakunnissa asuville työn jaksotuksen ansiosta.

Tallink Siljan kesätyöpaikkojen tehtävät ovat monipuolisia ja töihin haetaan niin opiskelijoita, uransa alkuvaiheessa olevia kuin kokeneita alansa ammattilaisia. Tarjolla on 2-3 kuukauden kesätyöjaksoja, mutta myös tarvittaessa töihin kutsuttavia ekstraajia. Sekä merille että maatöihin vaaditaan 18 vuoden ikää. Hakuaikaa on 18.2.2023 asti.

– Laivoille ja maatöihin haetaan palveluhenkisiä, positiivisia ja kielitaitoisia henkilöitä useisiin eri tehtäviin. Meillä on kesätöissä positiivista tekemisen meininkiä, ja työntekijät jäävätkin usein sille tielleen. Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekästä työtä, mieleenpainuvan kesätyökokemuksen ja tuemme heitä koko työskentelyn ajan, kertoo Tallink Siljan HR-johtaja Susanna Siljander.

Maapuolen kesätyöpaikat ovat terminaaleissa, matkamyynnissä, varastossa ja esimerkiksi rahdin puolella. Haussa olevat merityöpaikat ovat kahdelle Suomen lipun alla liikennöivälle laivalle. Vaikka laivat liikennöivät Helsingistä ja Turusta Tukholmaan, niin työntekijöitä laivoilla on ympäri Suomea.

– Olemme jälleen tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Haluamme tarjota kesätyöntekijöille kokonaisvaltaisesti hyvän rekrytointikokemuksen. Hoidamme rekrytointiprosessin ripeästi ja vastuullisesti ja pyrimme tekemään koko hakuprosessista miellyttävän kokemuksen hakijalle”, sanoo Siljander.

Tallink Siljan avoimet työpaikat: www.tallinksilja.fi/toihin-tallink-siljalle

 

Lisätietoja medialle antaa:

Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704