Tallink Siljan kampanja vetosi asiakkaisiin – Baltic Princessillekin tarjolla maksuttomia matkoja

2. marraskuuta 2020

Tallink Silja lanseerasi viime viikolla kampanjan, jossa oli tarjolla hyttejä pelkillä kanta-asiakaspisteillä tai jopa maksutta. Tempaus sai suomalaiset lähtemään jouluostoksille vain suomalaisille tarkoitetuille Yön yli Itämerellä -risteilyille, jotka onnistuivat yli odotusten. Tempausta laajennetaan nyt myös Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessille, jonne on marraskuun ajan saatavilla kahdeksan jouluostosristeilyä pelkillä pisteillä tai jopa maksutta.

Tempauksella on tarkoitus viestiä, että matkailun voi aloittaa mahdollisimman terveysturvallisesti laivalla, jonne otetaan rajoitettu määrä risteilymatkustajia ja vain Suomesta. Laivalle otetaan vain puolet sallitusta matkustajamäärästä. Kaikilla liikenteessä olevilla laivoilla on tehty runsaasti toimenpiteitä matkustajien hyvinvoinnista huolehtimiseksi. Suomeen saavuttaessa ei myöskään joudu omaehtoiseen karanteeniin.

”Me Tallink Siljalla uskomme, että laivamatka on useimmalle suomalaiselle ensimmäinen tapa aloittaa matkailu pitkän tauon jälkeen. Uskomme, että suomalaiset tarvitsevat pientä irtiottoa arjesta vastuullisesti ja laivoillamme se on mahdollista. Samalla saa kätevästi tehtyä joululahja- ja juhlajuomaostokset”, sanoo Tallink Siljan kaupallinen johtaja Marco Palmu.

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessille pääsee risteilemään pelkillä pisteillä tai jopa maksutta perjantaisin ja lauantaisin koko marraskuun ajan yhteensä kahdeksalle risteilylle. Laivalle otetaan matkustajia vain 50 prosenttia maksimikapasiteetista, joten riittävien turvavälien pitäminen laivalla on mahdollista.

Ensimmäiset kampanjan mukaiset matkat toteutettiin Helsinki-Tallinna -reitin Victorialla. Satamassa tehtiin satunnaisia kuumemittauksia, jokaiselle matkustajalle jaettiin kasvomaski ja laivalle oli palkattu ns. koronaluotseja huolehtimaan matkustajien hyvinvoinnista ja riittävistä etäisyyksistä matkan aikana. Tallink Silja suosittelee lisäksi kasvomaskien käyttöä sekä terminaaleissa että laivamatkan aikana tilanteissa, joissa riittävien turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

Matkustajia muistutetaan laivoilla ja satamissa säännöllisesti turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta ja matkustajilla on mahdollisuus pestä ja desinfioida käsiä usein. Matkalle ei saa missään nimessä lähteä sairaana tai oireilevana. Vastuullinen ja mahdollisimman terveysturvallinen matkailu on mahdollista yhdessä. Suomi tarvitsee matkustusta ja matkustus kotimaassa tai käymättä maissa kohteessa on sallittua yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Lisätietoja medialle antaa:
Tallink Silja Oy, viestintäjohtaja Marika Nöjd, marika.nojd@tallinksilja.com, 0400 207 704

 

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi