Tallinkille Turku-Tallinna-risteilyjä 7.-21.7. – turkulaisten toiveeseen vastataan

16. kesäkuuta 2020

Tallink tarjoaa mahdollisuuden risteillä suoraan Turusta Tallinnaan heinäkuussa 2020. Baltic Queen tekee kolme risteilyä Turusta Tallinnaan tarjoten lisää lähimatkailuvaihtoehtoja tälle kesälle. Päivä Tallinnassa-risteilyn lisäksi on mahdollista tehdä myös reittimatkoja Turusta Tallinnaan tai toisinpäin.

Päivä Tallinnassa-risteilyn lähdöt Turusta ovat heinäkuussa kolmena peräkkäisenä tiistaina: 7.7.,14.7. ja 21.7.2020. Laiva pysähtyy Ahvenanmaan Långnäsissä mennen tullen, ja risteilyn aikataulu on seuraava:

– Lähtö Turusta klo 18.00
– Saapuminen Tallinnaan klo 10.00
– Lähtö Tallinnasta klo 18.00
– Saapuminen Turkuun klo 10.00.

Aikataulu on suunniteltu niin, että sekä Suomesta että Virosta olisi helppo on helppo lähteä risteilemään ja viettää kokonainen päivä joko Tallinnassa tai Turussa. – Turkulaiset ja länsisuomalaiset laajemminkin ovat usein toivoneet suoraa reittiä Turusta Tallinnaan. Olemme todella iloisia, että tämä reitti mahdollistuu heinäkuun ajaksi. Tiistaisin on mahdollista tehdä niin sanottu Päivä Tallinnassa -risteily ja torstaisinkin pääsee viikonlopuksi Tallinnaan. Turusta on aiemmin päässyt suoraan Tallinnaan muutaman kerran jouluristeilyn muodossa. Nyt turkulaiset pääsevät nauttimaan kesäisestä Tallinnasta helposti ja sujuvasti risteillen, iloitsee Tallink Siljan Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

Mikäli Tallinnassa tai Baltiassa haluaa viettää pidemmän aikaa, on myös reittimatkat Turun ja Tallinnan välillä mahdollisia. Reittimatkoihin voi yhdistää esimerkiksi Tallink Hotelsien hotellipalveluita.  Torstain lähdöllä Turusta on mahdollista jäädä Tallinnaan tai Viroon pitkäksi viikonlopuksi ja palata takaisin Turkuun laivalla esimerkiksi maanantai-illan lähdöllä Tallinnasta. Baltic Queen on rakennettu Suomessa ja se on aloittanut liikennöinnin Tallinna-Tukholma-reitillä vuonna 2009. Laiva on aikoinaan liikennöinyt Helsinki-Tallinna-reitillä, joten se on osalle suomalaisista tuttu laiva. Laivan erikoisuus on venäläinen ravintola Russian à la carte, jollaista ei ole millään muull

a Tallinkin tai Silja Linen laivalla. Laivamatkan aikana on mahdollista nauttia saaristomaisemista upean Baltic Queenin kyydissä. Reitti kulkee myös Ahvenanmaan kautta, joten verovapaiden ostosten tekeminen on mahdollista. Myös virolaiset pääsevät vastavuoroisesti Baltic Queenin kyydissä Päivä Turussa -risteilylle. Viikonloppuisin Baltic Queen operoi Tallinna-Helsinki-Maarianhamina-reitillä.

Lisätietoja medialle antavat:

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi