Tallinkin ja Silja Linen 26.3.2020 liikenteessä olevien laivojen reitit ja aikataulut

26. maaliskuuta 2020

Viimeisten viikkojen aikana Tallink-konserni on muuttanut koronavirusepidemiasta johtuen sekä Tallinkin että Silja Linen laivojen reittejä ja aikatauluja sekä keskeyttänyt väliaikaisesti joidenkin laivojen operoinnin.

Tilannekatsaus liikenteessä olevista laivoista ja reiteistä:

  • Tallinna-Helsinki-reitti: Megastar liikennöi normaaliaikataulun mukaisesti. Lippuja voi varata yrityksen verkkosivujen kautta.
  • Tallinna-Vuosaari-reitti: Sea Wind liikennöi normaaliaikataulun mukaisesti; kyytiin otetaan vain rahtia. Lippuja voi varata Tallink Cargon kautta.
  • Paldiski-Kapellskär-reitti: Regal Star liikennöi normaaliaikataulun mukaisesti. Tällä hetkellä myös automatkustajat saavat matkustaa tällä aluksella. Lippuja voi varata Tallink Cargon kautta.
  • Turku-Tukholma-reitti Långnäsin kautta: Baltic Princess ja Galaxy liikennöivät reitillä säännöllisen aikataulun mukaisesti, mutta ns. rahtilaivana. Laivat ottavat mukaan myös pienen määrän matkustajia ja automatkustajia, joilla on oikeus matkustaa maasta toiseen. Lippuja voi varata yrityksen verkkosivujen kautta.
  • Paldiski-Sassnitz-reitti: Star liikennöi 18.4.2020 saakka seuraavasti:
  • Sassnitz-Paldiski: maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin
  • Paldiski-Sassnitz: tiistaisin, perjantaisin, sunnuntaisin
  • Rahtiliikenteen varaukset voi tehdä Tallink Cargon kautta ja matkustajavaraukset Tallinkin asiakaspalvelun kautta, p. +372 6408 929.

Nämä aikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Yhtiö ilmoittaa matkustajille ja muille sidosryhmille muutoksista viipymättä. Kaikkien matkustajien on itse ennen lippujen ostamista varmistettava, että heillä on oikeus saapua maahan määräsatamassa.

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi