Tallinkin kesän uutuus on viisumivapaat erikoisristeilyt Pietariin

16. tammikuuta 2020

Tallinkin risteilylaiva Silja Europa tekee kesällä 2020 yhteensä yhdeksän erikoisristeilyä, joista uutena kohteena on kaksi risteilyä Pietariin. Pietarin risteilyille voi lähteä ilman viisumia, mikäli ostaa matkan yhteydessä retken kohteessa.

– Kesän erikoisristeilyt ovat olleet erittäin suosittuja ja meiltä toivotaan jatkuvasti uusia kohteita. Ensi kesänä pystymme toteuttamaan kaksi Pietarin risteilyä asiakkaiden toiveiden pohjalta. Pietarin risteilyjen lisäksi Europa tekee neljä risteilyä Visbyhyn, kaksi Riikaan ja yhden Maarianhaminaan, kertoo Tallink Siljan Head of Product Management Jani Mäkelä.

Pietarin risteilyt ovat viisumivapaita, kun asiakas ostaa matkavarauksen yhteydessä retken kohteessa. Omatoiminen liikkuminen Pietarissa päivän aikana edellyttää matkustajan itse hankkimaansa viisumia tai e-viisumia.

Kesäkauden 2020 avaa uutuusreitti Helsingistä keväiseen Pietariin keskiviikkona 29.4.2020. Toinen Pietarin risteily toteutetaan maanantaina 1.6.2020.
Risteilyjä myös Visbyhyn, Riikaan ja Maarianhaminaan

Silja Europa risteilee Helsingistä Visbyhyn sunnuntaisin 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8. Helsingistä Riikaan laiva risteilee sunnuntaina 28.6. ja tiistaina 11.8.
Risteily Helsingistä Tallinnan kautta Ahvenanmaalle Maarianhaminaan toteutetaan sunnuntaina 19.7. Ensimmäinen erikoisristeily tähän kotimaiseen kohteeseen tehtiin kesällä 2019.

Kesän 2020 erikoisristeilyjen lisätiedot on saatavilla nettisivuilla ja niiden myynti aukesi Matkamessuille:
www.tallink.fi/pietari
www.tallink.fi/riika
www.tallink.fi/visby
www.tallink.fi/maarianhamina

Tallink Silja on mukana matkamessuilla osastolla 6k50. Tervetuloa!

Lisätietoja medialle antavat:
Head of Product Management Jani Mäkelä, 040 778 3449, jani.makela@tallinksilja.com
Viestintäjohtaja Marika Nöjd, 0400 207 704, marika.nojd@tallinksilja.com

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi