Tallinkin Megastarin tekninen vika on saatu korjattua – laiva palaa liikenteeseen tänään Tallinnasta klo 13.30

18. joulukuuta 2021

Tallinkin Megastarin automaatiojärjestelmässä eilen aamulla ilmennyt tekninen vika on saatu korjattua. Laiva palaa normaalin aikataulun mukaiseen liikenteeseen Helsinki-Tallinna-reitille tänään lauantaina 18.12.2021 klo 13.30 Tallinnasta. Poikkeuksellisella aikataululla liikennöinyt Star palaa normaaliin aikatauluunsa tänään klo 16.30 Tallinnasta, minkä jälkeen sekä Megastar että Star liikennöivät jälleen normaalin aikataulun mukaisesti.

Baltic Queen tekee lisävuorot Helsinki-Tallinna-reitillä tänään aiemman suunnitelman mukaisesti: klo 11.00 Tallinnasta Helsinkiin ja klo 15.00 Helsingistä Tallinnaan.

Sekä Helsinki-Tallinna-reitin Silja Europa että Vuosaari-Muuga-reitin rahtilaiva Sea Wind liikennöivät normaalin aikataulun mukaisesti.

Muutoksista ja peruutuksista johtuen asiakaspalvelu ja lähtöselvitys voivat olla ruuhkautuneita ja laivojen lähtöajoissa voi olla viivästyksiä. Tallink Silja pahoittelee muutoksista, viivästyksistä ja perutuista matkoista aiheutuvaa haittaa ja harmia.

Lisätietoja medialle antaa:
Tallink Silja Oy, viestinnän asiantuntija Armi Laine, 045 635 6870, armi.laine@tallinksilja.com

Tallink-konserni on yksi pohjoisen Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yrityksellä on yhteensä 15 alusta ja se liikennöi Tallink- ja Silja Line -brändeillä useilla reiteillä. Tallink-konserni työllistää noin 4 000 henkilöä Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Latviassa, Venäjällä ja Saksassa. Vuonna 2020, COVID-19 pandemian aikana, yhtiö kuljetti 3,7 miljoonaa matkustajaa ja lähes 360 000 rahtiyksikköä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan ja Helsingin pörssissä. www.tallink.com