Tallinkin Turku-Tallinna-reitille lisävuoroja suuren suosion vuoksi

22. kesäkuuta 2020

Tallinkin kesän uutuusreitti Turku-Tallinna-risteily osoittautui niin suosituksi, että reitille lisätään kolme lisälähtöä Turusta. Lisälähdöt Turku-Tallinna-reitillä toteutetaan 28.7., 4.8. ja 11.8.2020, aiemmin ilmoitettujen 7.7.,14.7. ja 21.7.2020 risteilyjen lisäksi. Turusta pääsee heinä-elokuussa risteilemään kuudesti suoraan Tallinnaan.

”Asiakkaat ovat kiitelleet kovasti nopeaa reagointiamme uusien matkavaihtoehtojen kehittämisessä. Turku–Tallinna-risteily on herättänyt laajaa mielenkiintoa ja sekä kyselyitä että varauksia on tullut paljon heti reitin julkistamisen jälkeen. On hienoa, että voimme tarjota myös lisälähtöjä tälle reitille”, kertoo Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

Päivä Tallinnassa-risteilyn lähdöt Turusta ovat heinäkuussa aina tiistaisin. Laiva pysähtyy Ahvenanmaan Långnäsissä mennen tullen, ja risteilyn aikataulu on seuraava:

– Lähtö Turusta klo 18.00
– Saapuminen Tallinnaan klo 10.00
– Lähtö Tallinnasta klo 18.00
– Saapuminen Turkuun klo 10.00

“Tallinna on upea kesäkaupunki ja kannustankin matkustajia tutustumaan alueen laajaan ja monipuoliseen tarjontaan. Kanta-asiakkaillekin löytyy sopivasti uusia elämyksiä, sillä laivan ravintolamaailmasta löytyy sellaisia vaihtoehtoja, joita ei ole Suomen ja Ruotsin välisillä laivoillamme“, Honkaranta jatkaa.

Mikäli Tallinnassa tai Baltiassa haluaa viettää pidemmän aikaa, on myös reittimatkat Turun ja Tallinnan välillä mahdollisia. Reittimatkoihin voi yhdistää esimerkiksi Tallink Hotelsien hotellipalveluita. Torstain lähdöllä Turusta on mahdollista jäädä Tallinnaan tai Viroon pitkäksi viikonlopuksi ja palata takaisin Turkuun laivalla esimerkiksi maanantai-illan lähdöllä Tallinnasta.

Lue lisää: https://www.tallinksilja.fi/paiva-tallinnassa-risteily-turusta

Lisätietoja medialle antavat:

 

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä vuodesta 2005 ja Helsingin pörssissä joulukuusta 2018 alkaen. www.tallinksilja.fi