Viking Line ylläpitää huoltovarmuutta jatkamalla rahdin liikennöintiä

25. maaliskuuta 2020

Vallitsevista poikkeusoloista huolimatta Viking Line ylläpitää liikennöintiään Suomen ja Ahvenanmaan huoltovarmuuden sekä rahdin kannalta tärkeillä Helsinki‒Tallinna- ja Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reiteillä. Viking Line noudattaa Suomen ja Viron rajaviranomaisten ohjeita tilanteessa, jossa Suomen rajat on suljettu.

– Voidaksemme varmistaa huoltovarmuuden Suomen ja Ruotsin välillä, jatkamme liikennöintiä osalla reiteistämme. Olemme kiitollisia rahtiasiakkailtamme saamasta ymmärryksestä tässä erityislaatuisessa tilanteessa. Toivomme sen normalisoituvan niin pian kuin mahdollista, sanoo Harri Tamminen, rahtijohtaja Viking Linella.

Liikennöinti välillä Turku–Långnäs–Tukholma jatkuu 13.4. asti

Liikennöinti Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reitillä jatkuu kuten aiemmin, mutta muuttuneessa aikataulussa. M/S Viking Grace ja M/S Amorella liikennöivät 21.3. alkaen Maarianhaminan sataman sijasta Långnäsiin seuraavasti:

Ajat ovat paikallisia aikoja

Liikennöinti välillä 17.3.‒31.3.2020 Helsinki‒Tallinna-reitillä jatkuu harvennetulla aikataululla.

Viking Linen seitsemästä aluksesta viisi on Suomen lipun alla. Näistä viidestä liikenteessä on kaksi. Suomen suurimpana merityönantajana olemme valmiita huolehtimaan huoltovarmuudesta maassamme ja palvelemaan useammilla suomalaisilla aluksilla tarpeen niin vaatiessa.

 

Lisätietoja:

Harri Tamminen, rahtijohtaja, harri.tamminen@vikingline.com, puh 040 8481 105

Johanna Boijer-Svahnström, viestintäjohtaja, johanna.boijer@vikingline.com, puh. 018 27000