Vuoden harjoittelulaiva on MV Baltic Amelie

4. helmikuuta 2022

Vuoden harjoittelulaiva 2021 on Rederi Ab Nathalie varustamon MV Baltic Amelie. Laiva sai kiitosta hyvästä viihtyvyydestä ja yhteisöllisyydestä.

Vuoden harjoittelulaiva valitaan kuluneen vuoden aikana harjoittelussa olleiden opiskelijoiden antamien palautteiden perusteella. Baltic Amelie sai positiivista palautetta muun muassa siitä, miten opiskelijat otettiin vastaan ja tavasta, jolla miehistö ohjasi harjoittelua.

Palkinto jaettiin Baltic Ameliella Turussa 3.2.2022. Laivan päällikkö Daniel Avellan vastaanotti palkinnon. Avellan korosti palkinnon kuuluvan koko miehistölle.

 

Kuvassa vasemmalta harjoittelija Antti Haapanen, päällikkö Daniel Avellan, HarjoitteluMyllyn toiminnanjohtaja Fanni Säteri ja konepäällikkö Juha Westerlund.

 

Olemme panostaneet siihen, että harjoittelijat otetaan osaksi porukkaa. Lisäksi harjoittelijat saavat tehdä paljon eri tehtäviä ja me kysymme mitä töitä he ovat kiinnostuneita tekemään.” Avellan sanoo. Baltic Ameliella opiskelijat voivat tehdä myös yleistoimiharjoittelun, eli he saavat monipuolisesti tehtäviä sekä kansi- että konepuolelta.

Palkinnon jakaa Merenkulun HarjoitteluMylly joka koordinoi harjoittelupaikkoja merenkulun opiskelijoille, yhteistyössä koulujen ja varustamoiden kanssa.

Harjoittelu on tärkeä osa merenkulun koulutusta. Opiskelijat oppivat paljon tulevaa ammattia varten, mutta he oppivat myös vallitsevasta kulttuurista ja elämästä laivalla. Varustamoiden kannattaa panostaa harjoittelun ohjaukseen, sillä opiskelijat ovat tulevaisuuden työvoimaa ja miehistön tulevia työtovereita.” huomauttaa Fanni Säteri, HarjoitteluMyllyn toiminnanjohtaja.

Onnea Baltic Amelie ja RABN!

 

Jenna Behm
Toiminnanjohtaja

Jenna vastaa Merenkulun HarjoitteluMyllyn toiminnasta. +358 80 095006 jenna.behm@shipowners.fi